Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський водоканал попереджає про промивку водопровідних мереж

З метою дотримання санітарно-епідеміологічного добробуту Ніжина та дотримання показників якості питної води проводиться планова весняна промивка водопровідних мереж міста згідно з розробленим графіком.

З метою дотримання санітарно-епідеміологічного добробуту Ніжина та дотримання показників якості питної води з 05 квітня по 26 квітня 2021 року проводиться планова весняна промивка  водопровідних мереж міста згідно з розробленим графіком.
Ніжинський водоканал, КП НУВКГ, Ніжин, промивка труб
Для досягнення кращого результату пропонуємо долучитись власників відомчих водопровідних мереж, а також балансоутримувачів внутрішньобудинкових мереж (управляючі компанії, ЖБК, ОСББ), а також мешканців квартир.

Що робити, якщо після промивки з кранів тече неякісна вода
Необхідно відкрити кран та випустити незначну кількість води. Відкривання кранів необхідне для того, щоб залишки  відкладень, що утворилися під час експлуатації всередині трубопроводів не залишилися в трубах і не створювали дискомфорту  у подальшому споживанні питної води.

У разі, коли спуск води не допомагає, необхідно зателефонувати на  гарячу лінію КП «НУВКГ» за телефонами 068-151-98-19, 7-19-50 (цілодобово) та повідомити про це.

Водоканал разом з представниками балансоутримувача будинку виконає необхідні заходи  для вирішення проблеми.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: