Завантаження ...
banner

У чотирьох десятків ніжинців виявили коронавірус

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 11 квітня в області зафіксовано 489 нових випадків COVID-19. ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 197 чернігівців, 41 ніжинця, 35 жителів Борзнянського району, 32 – Новгород-Сіверського...

Ніжин, коронавірус, тест

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 11 квітня в області зафіксовано 489 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 197 чернігівців, 41 ніжинця, 35 жителів Борзнянського району, 32 – Новгород-Сіверського, 30 – Козелецького. 27 інфікованих у Бобровицькому районі, 22 – у Чернігівському, 19 – у Сновському, 15 – у Ріпкинському, 14 – у Куликівському, 12 – у Прилуцькому. По одинадцять хворих у Менському і Семенівському районах, дев’ятеро – у Срібнянському, п’ятеро – у Сосницькому, двоє – у Коропському. Чотири нових випадки у Прилуках, по одному – у Ніжинському, Носівському та Бахмацькому районах. З них 28 осіб на госпіталізації.

За минулу добу зафіксовано три летальні випадки. Від ускладнень спричинених коронавірусом померли 81-річна жителька Чернігова, 62-річна – Ніжина та 56-річна мешканка Менського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 49 інфікованих. З них шестеро чернігівців, четверо ніжинців, стільки ж мешканців Чернігівського, Козелецького і Ніжинського районів. По три одужавших у Варвинському, Городнянському, Новгород-Сіверському й Семенівському районах. П’ятеро хворих одужало у Носівському районі, по два – у Бахмацькому, Борзнянському, Ічнянському, Коропському та Менському районах. З них 27 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

За матеріалами Чернігівської ОДА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: