Завантаження ...
banner
banner

Більшість ніжинців не отримали субсидій за березень. У чому причина?

У перших числах місяця, ніжинцям, яким призначена субсидія вже традиційно отримували грошову виплату на свій картовий рахунок. Однак цього місяця традиційна процедура порушилась, повідомляє mynizhyn. Справа в тім, що головний розпорядник коштів - Міністерство соціальної політики України не профінансувало виплату житлових субсидій та пільг.

Ніжин, субсидії, отримання

У перших числах місяця ніжинці, яким призначена субсидія, уже традиційно отримували грошову виплату на свій картковий рахунок. Однак у квітні традиційна процедура порушилась, повідомляє mynizhyn. 

Справа в тім, що головний розпорядник коштів - Міністерство соціальної політики України не профінансувало виплату житлових субсидій та пільг. 

Читати також: Змінено правила нарахування субсидій

Станом на ранок середи, 14 квітня, більшість субсидіантів коштів не отримали. Наразі профінансовані лише субсидії, які отримуються поштою, а ті, хто отримує кошти на картку, - поки чекають.  

В Управлінні соціального захисту населення Ніжинради закликають зберігати спокій та витримку і очікувати кошти. Адже пришвидчити цей процес міське управління ніяк не може. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: