Завантаження ...
banner

Для деяких ніжинських установ опалювальний сезон продовжується

Хоча середньодобова температура повітря протягом останніх трьох днів була вищою за +8 градусів Цельсія, а це основна умова для припинення подачі тепла до помешкань ніжинців, деякі ніжинські установи все ж таки продовжать опалюватися до кінця квітня.

Хоча середньодобова температура повітря протягом останніх трьох днів у Ніжині була вищою за +8 градусів Цельсія, що є основною умовою для припинення подачі тепла до помешкань ніжинців, деякі міські установи все ще продовжать опалюватися до кінця квітня.


У четвер, 15 квітня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради обговорили питання припинення опалювального сезону у нашому місті.
 
Відтак опалювальний сезон в Ніжині завершиться 16 квітня, адже середньодобова температура повітря в місті протягом останніх трьох діб не була нижчою за +8 градусів, але не всі об'єкти інфраструктури  відключать від подачі тепла.

Мова йде про Ніжинський пологовий будинок, Ніжинську ЦМЛ ім. М. Галицького та Ніжинський будинок інтернат для дітей інвалідів. У цих установах перебувають люди, які за станом здоров'я потребують більш комфортніших умов перебування, тому керівники установ мають право приймати індивідуальне рішення стосовно теплопостачання.

Ймовірно ці заклади будуть опалюватися до 30 квітня.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: