Завантаження ...
banner
banner

Народний хор з Ніжина отримав Гран-прі на міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі

11.04.2021 року проводився міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс дитячої, учнівської та студентської творчої молоді "Соняшник"(м.Київ); за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та міжнародного благодійного фонду "Соняшник".

Ніжин, хор, конкурс

11.04.2021 року проводився міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс дитячої, учнівської та студентської творчої молоді "Соняшник" (м.Київ); за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та міжнародного благодійного фонду "Соняшник". 

Народний хор КЗ НФККіМ ім. М. Заньковецької отримав Гран-прі у номінації "Хорові колективи. Народний вокал". Наші виконавці отримали високі відгуки від жюрі фестивалю-конкурсу.

"Щира подяка всім викладачам та студентам, які прийняли активну участь у створенні відео! Вітаємо колектив з відзнакою та бажаємо подальших успіхів у мистецьких досягненнях!", - зазначає на своїй Фб-сторінці Maria Kovalchuk

Також учасники хору дякують за перегляди та позитивні відгуки конкурсної пісні "Стукалка-грюкалка" в обробці О.Стадника, що доступна за посиланням https://youtu.be/Jm4EhPcQzkM 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: