Завантаження ...
banner
banner

У громаді на Ніжинщині невідомі розорюють прибережну смугу водойми

Чернігівська обласна прокуратура невідкладно відреагувала на інформацію від громадської організації «Правозахист +» про розорювання прибережних захисних смуг на території Лосинівської ОТГ у Ніжинському районі. Зокрема представник організації звернувся до обласної прокуратури із заявою...

Ніжинський_район, Лосинівська_ОТГ, розорювання

Чернігівська обласна прокуратура невідкладно відреагувала на інформацію від громадської організації  «Правозахист +»  про розорювання прибережних захисних смуг на території Лосинівської ОТГ у Ніжинському районі.

Зокрема представник організації звернувся до обласної прокуратури із заявою, що невстановлені особи з порушенням чинного земельного та природоохоронного законодавства здійснюють розорювання прибережної захисної смуги навколо водойми на території Лосинівської селищної ради Ніжинського району. Крім того вказана заява розміщена на сторінці організації «Правозахист +» у мережі Фейсбук.

Читати також: У Ніжинському районі селяни мітингують проти хімічного заводу за 500 метрів від хат

Чернігівською обласною прокуратурою за зверненням ГО «Правозахист+» розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки).

Проведення досудового розслідування доручено Ніжинському РВП ГУНП в Чернігівськй області. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиметься прокурорами Ніжинської окружної прокуратури, хід якого знаходиться на контролі обласної прокуратури.

Джерело: Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Фото ГО 
«Правозахист+»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: