Завантаження ...
banner

Штрафують ніжинських "паліїв": результати рейдів відділу благоустрою

Відділ благоустрою проводить вечірні рейди Ніжином, задля недопущення порушення правил утилізації рослинних залишків та сміття з приватного сектору міста...

Ніжинська муніципальна варта, відділ з благоустрою, палії, спалення сміття, спалення рослинних залишків, штраф за паління трави, Ніжин
Відділ благоустрою
 проводить вечірні рейди Ніжином, задля недопущення порушення правил утилізації рослинних залишків та сміття з приватного сектору міста.

Про це в особистій розмові журналістам mynizhyn.com повідомила начальниця відділу благоустрою Ніжинської міської ради Наталія Бойко.

Наталія Григорівна зазначила, що рейди проводяться декілька разів на тиждень в вечірній час, у різних частинах міста.

Особливу увагу працівники відділу благоустрою  звертають на так званих «паліїв», що своїми протиправними діями несуть пряму загрозу життю та здоров’ю мешканців Ніжина.

За минулий тиждень було складено 9 адміністративних протоколів, що будуть розглянуті на адміністративній комісії Ніжинської міської ради.

Саме адмінкомісія встановлює розмір штрафу, який сплатять громадяни за несанкціоноване спалення рослинних залишків та сміття на території Ніжинської ОТГ.

Також Наталія Бойко зазначила, що рейди будуть проводитися регулярно, кожного тижня!

Сподіваємося подібні заходи принесуть бажаний результат і повітря в Ніжині перестане бути отруйним у весняно-осінній період

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: