Завантаження ...
banner
banner

Подробиці стрілянини на автодорозі Чернігівщини

За фактом стрілянини поблизу відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України — хуліганство (грубе порушення громадського порядку, що супроводжується застосуванням предмету, схожого на пістолет)...

Стрілянина на дорозі, село Прогрес, Кіптівська ОТГ, Чернігівщина
За фактом стрілянини поблизу села Прогрес Кіптівської громади співробітники Чернігівського районного управління поліції відкрили провадження за статтею «хуліганство».

Вчора ввечері в мережі Інтернет з’явилося відео, на якому водій легкового авто стріляв в бік водія автобусу. В ході комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці Чернігівщини встановили учасників, свідків та очевидців події.

Зі слів свідків, водій автобусу спричинив аварійну ситуацію на дорозі. Під час словесного конфлікту між чоловіками один з них взяв до рук металевий лом, а інший — пістолет. Водій легкового авто декілька разів вистрелив у бік водія автобусу.

У результаті інциденту, який стався 9 квітня, ніхто не постраждав, тому учасники події вирішили не звертатися ані до правоохоронців, ані до медиків.  Один з пасажирів зафіксував на телефон частину конфлікту та 19 квітня виклав відео в Інтернет.

Сьогодні слідчі відділення поліції №1 Чернігівського районного управління поліції (Козелець) відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України — хуліганство (грубе порушення громадського порядку, що супроводжується застосуванням предмету, схожого на пістолет).

Наразі поліцейські продовжують слідчі дії, повідомляє policechernigivshchini

титульне фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: