Завантаження ...
banner
banner

Сказала треба перевірити покази лічильника: 48-річна ніжинка ошукала пенсіонерку

На минулому тижні маємо черговий сумний приклад коли довірливість коштувала 70-річній мешканці Ніжинського району 4,5 тис. грн. власних заощаджень.24 квітня близько 15 год. вона поралась на городі, як на її подвір’я зайшла невідома жінка, розгледіти обличчя якої було неможливо через медичну маску...

Ніжин, поліція, шахраї

На минулому тижні маємо черговий сумний приклад коли довірливість коштувала 70-річній мешканці Ніжинського району 4,5 тис. грн. власних заощаджень. 

Про це на оперативній нараді у Ніжинраді повідомила начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. 

Читати також: 
Жертви "служби таксі" втрачають тисячі гривень: новий вид шахрайства

24 квітня близько 15 год. пенсіонерка поралась на городі, як на її подвір’я зайшла невідома жінка, розгледіти обличчя якої було неможливо через медичну маску, яку та не знімала взагалі. Жінка сказала, що їй потрібно у будинок, перевірити покази лічильника. Говорила так швидко, що господиня майже нічого не запам’ятала. Пам’ятає лише, що ходила вона не лише у кімнату з лічильником, а і по решті кімнат. Окрім цього ходила по двору, розглядаючи обійстя і увесь час щось коментувала. Зникла незнайомка так само швидко як і з’явилася, а разом з нею зникли і гроші, які жінка відкладала кілька років. 

Старенька звернулася до поліції та розповіла про крадіжку. Маючи мінімальну кількість прикмет підозрюваної, вже того ж вечора «псевдо контролершу» було затримано. Нею виявилася 48-річна жителька м. Ніжина, яка раніше судимостей не мала, проте вже зараз обґрунтовано підозрюється у скоєнні ряду аналогічних злочинів на території колишнього Носівського району. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: