Завантаження ...
banner

Поліція Чернігівщини запрошує долучитися до команди кінологів

Триває набір кандидатів на службу в Кінологічному центрі поліції Чернігівської області з дислокацією в Новгород-Сіверському та Ніжинському районах. Основні службові обов’язки: припинення кримінальних правопорушень, забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини...

Триває набір кандидатів на службу в Кінологічному центрі поліції Чернігівської області з дислокацією в Новгород-Сіверському та Ніжинському районах.

Основні службові обов’язки: припинення кримінальних правопорушень, забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, охорони об’єктів, встановлення місцезнаходження безвісти зниклих та безвісно відсутніх, надання допомоги громадянам, безпосередня робота із закріпленим за кінологом службовим собакою.

Щоб взяти участь у конкурсному відборі, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://nabir.np.gov.ua

Прийом документів та надання консультацій щодо умов прийому на службу здійснюється за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116А.

Телефон для довідок: (050)46-47-020, (067)46-91-128, (04622)3-12-59 з 9.00 до 18.00 щодня, крім вихідних та святкових днів.


Ніжин, набір, поліція, кінолог

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: