Завантаження ...
banner

У квітні у Ніжині масово труїли собак: чи знайдуть винних?

В квітні по всьому місту хтось масово труїв собак: на Гуньках в 1-х числах квітня, через тиждень - на Незалежності, 14-го в парку Шевченка, 24-го в районі базару. Постраждали і стерилізовані тварини і домашні. Була заява в поліцію, вже є результати розтинів, йде розслідування.

Ніжин, безхатні_тварини, отруєння

Упродовж квітня ніжинські зооволонтери повідомляли про масові отруєння собак у Ніжині. Моторошні звістки надходили з різних куточків міста, повідомляє mynizhyn.

На початку місяця отруєних чотирилапих помітили біля новобудови на Незалежності, затим у мікрорайоні Гуньки. Також у парку Шевченка, неподалік центрального ринку.

В одному з дописів волонтерів на Фб-сторінці "Допомога тваринам міста Ніжина", йшлося про те, що жертвами підступних невідомих, які розкидали отруту стали не лише безхатні, а й домашні песики і коти.
Читайте також:
Ріжуть та труять: жахливі страждання ніжинських безхатніх тварин (відео18+)

"Найсумніше те, що собачки були всі стерилізовані, вакциновані, дуже лагідні та мирні. За що їх змусили помирати в страшних муках?", - зазначали волонтери.
Нині за цими фактами подана заява до правоохоронних органів. Провели розтини загиблих тварин. Триває розслідування.

Нагадаємо, покарання за жорстоке поводження з тваринами передбачає не лише штрафи, а й позбавлення волі. 

У випадках виявлення жорстокого поводження з тваринами громадянам необхідно викликати представників Національної поліції для з’ясування всіх обставин справи та притягнення винної особи до відповідальності. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: