Завантаження ...
banner

" Ніжинське добросусідство" - допомагаємо тим, хто поруч

Сьогодні безліч ніжинців опинилися у надскладних життєвих обставинах. Наші старенькі і немічні сусіди, знайомі та просто літні люди, яких ми частенько зустрічаємо на вулицях нашого міста потребують нашої особливої уваги та допомоги...

Ніжинське добросусідство, Ніжатина нива, Ніжин, ніжинці, благодійність, допомога, Великдень
Сьогодні безліч ніжинців опинилися у надскладних життєвих обставинах. Наші старенькі і немічні сусіди, знайомі та просто літні люди, яких ми частенько зустрічаємо на вулицях нашого міста потребують нашої особливої уваги та допомоги, повідомляє 
mynizhyn.com


Адміністрація ніжинської фейсбук-групи "Ніжатина нива" розпочинає благодійну акцію "Ніжинське добросусідство" та запрошує громаду до участі.

Купити хлібину, допомогти прибрати на подвір'ї, пригостити печивом, порубати гілки з дерева, заплатити за двійко бананів, з'їздити в аптеку не зроблять "погоди" нашому гаманцю та не заберуть багато часу, а їм подарують теплоту та надію.

"Напередодні одного з найважливіших свят для всіх християн - Великодня, ми - адміністрація групи "Ніжатина нива" розпочинаємо акцію "Ніжинське добросусідство" та запрошуємо всіх небайдужих містян долучитися до невеличкої, посильної допомоги для нужденних ніжинців.

Наразі ми подарували миючі засоби та засоби індивідуального захисту, що стали вкрай важливі в умовах пандемії, декільком ніжинським бабусям.

Ви можете обрати власний спосіб допомоги своїм землякам.

Для популяризації добра та поширення позитивної тенденції ми пропонуємо надсилати світлини з вашими добрими вчинками та невеличким описом ситуації в коментарі до цієї публікації, або в особисті повідомлення адміністрації групи.", - зазначається на сторінці групи "Ніжатина нива"

Якщо ти шукаєш світло - стань ним! 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: