Завантаження ...
banner

"Викинувши сміття не забудь хрюкнути" - коли у Ніжині стане чисто?

Ми, ніжинці, постійно нарікаємо на комунальні служби та керівництво міста, мовляв, не вивозять, не метуть, не прикрашають наше древнє та славетне місто Ніжин. А коли діло доходить до особистої відповідальності кожного містянина...

Ніжин, ніжинці, сміття, зелена зона, розпиття алкогольних напоїв, благоустрій
Стара приказка наголошує, що "️Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять". 
 
Ми, ніжинці, постійно нарікаємо на комунальні служби та керівництво міста, мовляв, не вивозять, не метуть, не прикрашають наше древнє та славетне місто Ніжин. А коли діло доходить до особистої відповідальності кожного містянина, то деякі, як страуси, ховають голову у пісок. " І я – не я, і хата не моя", забуваючи, що Ніжин - це наша спільна домівка, ми всі господарі в ньому, тому лише загальними зусиллями ми доведемо до ладу інфраструктуру в нашому місті, повідомляє mynizhyn.com
 
Пусті сміттєві баки, а поряд купи гілля та сміття, пакунки непотребу де завгодно окрім спеціально відведених місць, захламлення зелених зон після "культурних" посиденьок з алкоголем, вандалізм - вже стали звичною картиною для ніжинців. Ми продовжуємо кидати обгортки від морозива, цукерок та сигарет навчаючи такій "культурі" своїх дітей та перетворюючи Ніжин у суцільне сміттєзвалище.

Сьогодні в одній з інтернет-спільнот ніжинець Олександр Бутко виклав світлину з наслідками "гульні" ніжинської "еліти". Коробки від піци, пляшка та стаканчики на території стадіону Ніжинського агротехнічного ліцею - чи  гідні це вчинки?

Поряд, у 100 метрах знаходиться парк "Незалежність" а на його території безліч сміттєвих урн, а в 400 метрах два величезних сміттєвих баки. 

Чи дозволить собі культурна людина залишити подібні "подарунки" у себе вдома - питання риторичне...
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: