Завантаження ...
banner
banner

Будинок, сарай та сміття: минулої доби горіло у Ніжині та районі

в м. Ніжині в господарстві по вул. Бовкуна, 2 о 12 год. 35 хв. 29 квітня сталася пожежа житлового будинку (7х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищена покрівля на площі 10 кв. м, пошкоджені стіни та перекриття на площі 25 кв.м. Причина пожежі - коротке замикання електромережі.

пожежа, Ніжин, район

У четвер, 29 квітня, у Ніжині в господарстві по вул. Бовкуна, 2  о 12 год. 35 хв. сталася пожежа житлового будинку (7х8 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна).

Вогнем знищена покрівля на площі 10 кв. м, пошкоджені стіни та перекриття на площі 25 кв.м. Причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Цього ж дня горіло і в с. Зруб Ніжинського району (Вертіївська ТГ) по вул. Мічуріна, 16. О 15 год. 37 хв. сталася пожежа господарчої будівлі (10х15 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Власник встановлюється. Вогнем знищена покрівля на всій площі, пошкоджені стіни на площі 50 кв.м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.  

Пізнього вечора 29 квітня у м. Ніжині (Ніжинська ТГ) по вул. Вокзальній на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 0,0002 га.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: