Завантаження ...
banner
banner

Від ускладнень коронавірусу померла жителька Ніжина

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 29 квітня в області зафіксовано 389 нових випадків COVID-19. У Чернігові виявлено 172 нових випадки, у Ніжині - 22, у Менському та Носівському - по 21, у Бобровицькому - 19, у Козелецькому - 17, у Семенівському - 16, у Городнянському, Ніжинському...

Ніжин, район, коронавірус

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 29 квітня в області зафіксовано 389 нових випадків COVID-19. У Чернігові виявлено 172 нових випадки, у Ніжині - 22, у Менському та Носівському - по 21, у Бобровицькому - 19, у Козелецькому - 17, у Семенівському - 16, у Городнянському, Ніжинському та Новгород-Сіверському - по 14, у Сновському районі - 11, у Чернігівському, Прилуцькому та Сосницькому - по 9, у Варвинському - 8, у Куликівському - 7, у Бахмацькому - 3, у Талалаївському, Корюківському та Борзнянському - по одному. З них 24 хворих госпіталізовані.

Читати також: Чернігівщина поки залишається у "червоній" зоні карантину

На жаль, за минулу добу зафіксовано ще сім летальних випадків. Через ускладнення, спричинені коронавірусною хворобою, померли    51-річна жителька    Ніжина, 67-річна та    69-річний жителі Прилук,     85-річна жителька Чернігова,     92-річний житель Чернігівського району, 70-річний житель    Козелецького району, 73-річна жителька Ніжинського району.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в області ще 483 пацієнти одужали від COVID-19. У Чернігові одужали 263 особи, у Ніжині - 63, у Чернігівському районі - 12, у Бахмацькому та Ічнянському - по 11, у Городнянському та Носівському - по 9, у Новгород-Сіверському, Куликівському та Борзнянському - по 8, у Козелецькому, Менському, Ніжинському та Ріпкинському - по 7, у Талалаївському та Бобровицькому - по 5, Семенівському, Сосницькому, Срібнянському, Сновському та Варвинському - по 6, у Прилуцькому - 4, у Прилуках та районах: Корюківському, Коропському - по 3.
З них 122 хворих перебували на госпіталізації.

За матеріалами Чернігівської ОДА
Фото Уніан 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: