Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському університеті обрали ректора

У четвер, 29 квітня, у актовій залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулися вибори ректора вишу. Єдиним кандидатом на посаду керівника університету був Олександр Самойленко, який очолював виш з 2016 року. У результаті за Олександра Григоровича свої голоси віддали 276 виборців, що становить 84 % від загальної кількості тих, хто голосував.

Ніжин, університет, ректор, Олександр_Самойленко


У четвер, 29 квітня, у актовій залі  Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулися вибори ректора вишу, повідомляє mynizhyn.

Єдиним кандидатом на посаду керівника університету був Олександр Самойленко, який очолював виш з 2016 року.

У результаті за Олександра Григоровича свої голоси віддали 276 виборців, що становить 84 % від загальної кількості тих, хто голосував. Ректора Ніжинського університету обрано! 

До слова, Олександр Самойленко, автор близько 100 наукових та науково-методичних праць з української та всесвітньої історії, історіографії, спеціальних історичних дисциплін, історії науки та культури.

Працював на посадах викладача-стажиста, асистента кафедри історії Ніжинського державного педагогічного університету імені Миколи Гоголя, заступника декана з навчально-методичної роботи історико-правознавчого факультету, завідувача кафедри всесвітньої історії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, з 2008 року - проректор з науково-педагогічної та методичної роботи. З 2016-го - ректор Ніжинського вишу. 

Вітаємо Олександра Григоровича та бажаємо успіхів, нових перемог і досягнень на чолі Гоголівського вишу!

За матеріалами 
ndu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: