Завантаження ...
banner

Як у Покровському храмі Ніжина освячуватимуть пасочки?

Дорогі Ніжинці! Беручи до уваги складну епідеміологічну ситуацію, біля нашого Покровського храму будуть освячуватися пасочки з 12 год дня в Велику Суботу і до 5 год ранку в Святу Неділю - безперервно. Буде облаштована точка (віконечко храму) біля котрої черговий священик посвятить Вашу пасочку.

Ніжин, освячення, Пасха

Отець Михаїл Якубів написав на своїй сторінці у соцмережі, як проходитиме освячення пасок у Покровському храмі:

"Беручи до уваги складну епідеміологічну ситуацію, біля нашого Покровського храму будуть освячуватися пасочки з 12 год дня в Велику Суботу і до 5 год ранку в Святу Неділю - безперервно.

Буде облаштована точка (віконечко храму) біля котрої черговий священик посвятить Вашу пасочку. Після чого ви будете мати змогу помолитися, поставити свічечку, послухати службу на вулиці (буде працювати озвучення).

Читайте також: Як у Ніжині пройдуть Великодні свята в умовах карантину

Освячуємо так для того щоб не збиралося багато людей в один час і в одному місці, щоб мали можливість дотримуватися соціальної дистанції.

Святкове богослужіння почнеться об 11 в суботу, о 11,45 хресна хода, 00,00 - пасхальна утрення, о 2 год - пасхальна літургія, по закінченні котрої - хресна хода і освячення. ОСВЯЧЕННЯ до 5 ранку".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: