Завантаження ...
banner
banner

Розбійнику, який напав на дитину у Ніжині, оголошено про підозру

Ніжинською окружною прокуратурою 40-річному мешканцю м. Ніжина оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України, а саме у нападі з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаним з погрозою застосування насильства...

Ніжин, підозра, напад, хлопчик

Ніжинською окружною прокуратурою 40-річному мешканцю м. Ніжина оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України, а саме у нападі з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаним з погрозою застосування насильства, яке є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого.

Подія сталася 29 квітня. Чоловік  перебуваючи на одній із вулиць Ніжина, побачив малолітню дитину з сумкою, після чого,  відкрито заволодів сумкою в якій серед іншого знаходився мобільний телефон хлопчика. Коли малолітня дитина попросила повернути його речі, зловмисник  дістав ніж та погрожуючи ним зник з місця вчинення злочину.

Читати також: З ножем відібрав сумку: у Ніжині чоловік напав на дитину

Розбійника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 187 КК України.
Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Ніжинської окружної прокуратури

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: