Завантаження ...
banner
banner

День Ніжина: програма заходів

6 травня в День вшанування пам'яті Святого Великомученика Юрія-Переможця (Змієборця), покровителя Ніжина, святкуємо День міста

День міста, День Ніжина, Ніжин, святкування, 6 травня
6 травня в День вшанування пам'яті Святого Великомученика Юрія-Переможця (Змієборця), покровителя Ніжина, святкуємо День міста. Нині Ніжин, як і Чернігівська область, перебуває в "червоній" зоні епіднебезпеки, тому маштабних святкових заходів не передбачається. Як наголосив міський голова Олександр Кодола: "День міста цьогоріч відсвяткуємо в "карантинному" режимі, а от на осінь, гадаю, зможемо надолужити і обов'язково відзначимо повномаштабно. Звісно, якщо будемо відповідальними й недопустимо нових епідемічних хвиль. Проте, і 6 травня в місті буде святковим днем".

Орієнтовний план заходів до Дня міста, 6 травня:

  • З нагоди Дня міста до Ніжина завітають почесні гості з Латвії.
  • 11.30-12.15 площа ім. Гоголя,7.Відкриття меморіальної дошки Ю. Федерсу (латиський живописець-пейзажист. Проживав, творив та похований у Ніжині)
  • Відкриття скейт-парку. 14.00-14.40. Парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.
  • Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).15.00-15.40 год. вул. Покровська, 8/66.
  • Запуск фонтану.16.00-16.20. Сквер Ю. Лисянського.
  • Дефіле барабанщиць та виконання "Пісні про Ніжин".16.25 - 16.30 год. пл. ім. І.Франка.
  • Барабанне шоу колективу Garage Drum Show - з м. Луцьк.16.30-16.45 год. Розпочинають з площі. І.Франка. Далі за окремим маршрутом по м. Ніжин.

На шосте травня синоптики прогнозують дощі, заледве не на цілий день, пориви вітру. Якщо "небесна канцелярія" не змінить своєї позиції і час проведення, і самі заходи можуть зазнати коригувань! Слідкуйте за інформаційними повідомленнями.

Джерело: nizhyn.city

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: