Завантаження ...
banner
banner

Для ніжинських сімей влаштують "посиденьки за кавою"

Сім’я – це маленький світ створений коханням. Не знаєте що зробити, щоб у світі був мир? Йдіть додому та любіть свою сім’ю...

Active Citizens Ukraine British Council Ukraine, Батьківський клуб кави, Лабораторія Ініціативної Молоді, Ніжинський міський молодіжний центр, Анжела Тимченко.
Сім’я – це маленький світ створений коханням. Не знаєте що зробити, щоб у світі був мир? Йдіть додому та любіть свою сім’ю.
Так говорила Мати Тереза і однозначно була права, чи не так?

То ж запрошуємо бажаючі родини (особливо сім'ї з дітьми) до участі в Батьківському клубі кави - проекті соціальної дії, який стартує в нашій громаді за фінансової підтримки програми Active Citizens Ukraine British Council Ukraine та адміністрування ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" спільно з Ніжинським міським молодіжним центром. Менеджерки проекту – Жанна Кондратьєва, викладачка Ніжинського державного Університету імені Миколи Гоголя та Анжела Тимченко, керівниця Ніжинського молодіжного центру.

Що саме пропонується ніжинським сім’ям?

- Різнопланові психолого-педагогічні посиденьки з батьками за горнятком кави, в той час, як паралельно з дітьми будуть працювати молодіжні працівники та волонтери Молодіжного центру.

Який ми бачимо результат? - покращення стосунків між подружжям та дитячо-батьківського спілкування, розвиток дітлахів та організація цікавого сімейного дозвілля.

Скільки це коштує - абсолютно безкоштовно.

Ми забезпечимо учасників усіма необхідними

Як потрапити в Клуб?

- Просто заповніть форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLSefrC.../viewform  і можете поділитись нею із зацікавленими родинами.

Заняття будуть проходити з дотриманням усіх карантинних вимог. Тому, участь можлива лише за обов‘язкової попередньої реєстрації.

Планується стартувати з 15 травня, у День сім’ї

Маєте додаткові питання - задайте їх за тел: 0977993735 (Анжела Тимченко)


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: