Завантаження ...
banner
banner

Віднині у Ніжині функціонує оновлений ЦНАП

6 травня з нагоди святкування Дня міста відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг...

ЦНАП, Центр надання адміністративних послуг, Ніжин, ніжинці, День міста
6 травня
з нагоди святкування Дня міста відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. Тепер ЦНАП розміщується за адресою: вулиця Покровська, будинок 8.

Надійними партнерами нашої громади по створенню належного ЦНАП стали українські та шведські експерти напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою».

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією. 

Програма надала комплексну інституційну підтримку по модернізації ЦНАП, облаштувала меблями та технікою, програмним забезпеченням та програмним комплексом автоматизації.

Усі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації, розроблену експертами Програми «U-LEAD з Європою».

Міський голова вручив подяки за наполегливу працю та високий професіоналізм начальнику ЦНАП Володимиру Градобику та адміністраторам – Сергію Власенку та Олександру Михальченку, начальнику сектора Юрію Колєзнєву.

Також міський голова побажав усім фахівцям ЦНАП добра та здоров’я, вагомих здобутків і плідної роботи.

Після урочистого перерізання стрічки всі гості та відвідувачів ЦНАПу оглянули нові просторі приміщення та познайомились з особливостями роботи адміністраторів та фахівців Центру.

Джерело: nizhynrada.gov

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: