Завантаження ...
banner
banner

Супер-пропозиція для бізнесу після карантину!

Ніжинське представництво Чернігівської медіа групи підтримує Ваш бізнес після карантину! Діє програма "BONUS OK". Протягом травня розмістіть рекламу на радіо "Хіт FM" та "Мелодія" - і отримайте такий же обсяг реклами ще на двох радіостанціях "ROKS" та "Relax" у подарунок!

Ніжин, реклама, радіо, бізнес, карантин

Рекламно-інформаційна агенція "Nizhyn-Media" підтримує Ваш бізнес після карантину! Діє програма "BONUS  OK". 

Протягом травня розмістіть рекламу на радіо "Хіт FM" та "Мелодія" - і отримайте такий же обсяг реклами  ще на двох радіостанціях "ROKS" та  "Relax" у подарунок! 

Радіо дійсно продає. Переконайтеся самі! 

"РАДIО є найголовнішим і найважливішим нашим інструментом для просування ваших товарів і послуг. Особисто я вважаю радіо дуже крутим, креативним і дієвим майданчиком для реклами локального бізнесу, - зазначає Ярослав Сухомлин, засновник Чернігівської медіа групи та додає, - Я можу багато про це розповідати і наводити безліч прикладів успішної радіореклами, але наведу лише кілька важливих, на мій погляд, аргументів, чому реклама на радіо буде корисною для вас:
👉 Радіореклама м’яка і ненав’язлива, вона не дратує так, як телереклама, наприклад. Загалом, радіо – це фонове споживання, і реклама на радіо чудово підходить для м’якого та ефективного просування і укріплення вашого бренду.
👉 Вона швидка і дієва. Якщо клієнту потрібно, то наша команда випускає рекламу в ефір вже протягом години після замовлення. Тому це чудово підходить для термінових рекламних завдань: розпродажі, акції, відкриття і т. д.
👉 Реклама на радіо – креативна, вона дає можливість слухачу уявити і дофантазувати свою картинку під наше рекламне аудіо. Вона дозволяє небанально і творчо розказати про ваші товари чи послуги.
👉 Радіореклама відносно недорога. Вже за 2-3 тис грн наші менеджери допоможуть вам підготувати компактний рекламний пакет з кількох радіостанцій, а за 8-10 тис. грн можна розробити велику комплексну рекламну кампанію на місяць.
👉 Кожна станція має свою аудиторію за віком, статтю, статусом та родом занять, тому це дозволяє під вашу конкретну цільову аудиторію підібрати необхідний саме вам набір радіостанцій.
 



🤝
Тож, панове ніжинські підприємці, ефективна радіореклама чекає на вас: покажемо, розкажемо, зробимо під ключ!


Деталі за номерами: 066 784 22 57, 067 757 07 30


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: