Завантаження ...
banner

Хто спокусився на комунальні тюльпани? - у Ніжині крадуть квіти з клумб

Весна – «гаряча» пора не лише для комунальників, але й для квітникарів-«любителів», котрі не проти прихопити квіточку – дві або навіть цілий кущик – два на чужій клумбі. Особливо, якщо ця клумба знаходиться на ділянці, що не охороняється. Щоб можна було вкрасти і залишитися непокараним...

Весна – «гаряча» пора не лише для комунальників, але й для квітникарів-«любителів», котрі не проти прихопити квіточку – дві або навіть цілий кущик – два на чужій клумбі. Особливо, якщо ця клумба знаходиться на ділянці, що не охороняється. Щоб можна було вкрасти і залишитися непокараним. Полюбляють негідники центральні клумби Ніжина.

Вочевидь, викрадачі вважають ризик благородною справою.

За словами фахівця з ландшафтного дизайну КП «Виробниче управління комунального господарства» Наталії Довгаль, квіти у Ніжині крадуть чи не щороку. Раніше це були троянди. Цього року багато їх вимерзло, тому спритники викопують цілими кущиками комунальні тюльпани.

Читати також: 
Молодий ніжинець крав у жінок телефони

На жаль, нинішня весна не стала виключенням. Під час Великодніх і травневих свят хтось не пройшов мимо декілької кущиків тюльпанів на клумбах по Гоголівській та біля міського Будинку культури.

Також громадські клумби рідіють не тільки від дій крадіїв. Частозаради п’ятихвилинної забави батьки рвуть (дозволяють рвати) квіти для своєї малечі. Затим викидають або у смітник, або собі під ноги – прямо там, де стоять.

За матеріалами Валентини Савчук, "Уездные новости"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: