Завантаження ...
banner
banner

В краєзнавчому музеї знову конкурс на посаду директора

На сайті Ніжинської міської ради з’явилось повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Ніжинського краєзнавчого музею ім. Спаського. Як стало відомо редакції Сергій Зозуля відмовився від посади директора музею


На сайті Ніжинської міської ради зявилось повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Ніжинського краєзнавчого музею ім. Спаського. Як стало відомо редакції Сергій Зозуля відмовився від посади директора музею. Причини відмови будуть уточнені пізніше.

Текст оголошення:

Управління культури і туризму Ніжинської міської ради повторно оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Ніжинського краєзнавчого музею ім. Спаського І.Г. Ніжинської міської ради Чернігівської області
 
Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення (по 01 липня 2016 року включно) за адресою: м. Ніжин, пл. І.Франка, 1 каб. 81, з 8.00 до 17.00 год.
 
Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
 
За додатковою інформацією звертатись за тел.: 2-35-51
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: