Завантаження ...
banner
banner

Творимо казку разом: у Ніжині функціонує унікальний Центр сімейного відпочинку

31 серпня минулого року відкрився унікальний для Ніжина заклад - Центр сімейного відпочинку “Бамбіні”, який знаходиться в ТЦ “Велмарт”, за адресою: вул. Шевченка 107-А


31 серпня минулого року відкрився унікальний для Ніжина заклад - Центр сімейного відпочинку Bambini (Бамбіні), який знаходиться в ТЦ “Велмарт”, за адресою: вул. Шевченка 107-А .

Унікальний тому, що подібного закладу в Ніжині ще не було. Умови в ньому максимально наближені для приємного та комфортного проведення часу найменших клієнтів - дітей. Тут можна не тільки смачно перекусити всією родиною, а й влаштувати справжнє свято для малечі різного віку.

Bambini працює кожного дня: із 10.00 до 21.00.

Bambini створювався з урахуванням потреб, захоплень, інтересів дітей, адже дитина його власників була найсуворішим об'єктивним критиком і першим випробовувачем всіх ідей та задумок батьків.

Центр сімейного відпочинку  “Бамбіні” пропонує:

- Ігрову зону з різноманітними атракціонами, захоплюючим лабіринтом, гірками, сухими басейнами й батутами;
- Кафе для дітей і дорослих;
- Розвиваючі заняття (щодня, з понеділка по п'ятницю);
- Розвивальні іграшки для наймолодших;
- Мультики без обмежень;
- Дитячу дискотеку (щосуботи)
- Ляльковий театр ( кожної неділі);
- Святкування дитячих днів народження з анімаційною програмою.






Крім цього, передбачені такі додаткові послуги:

  • аквагрим 
  • блиск-тату 
  • дитяче караоке 
  • виготовлення пісочних картинок власноруч 
  • твістинг з кульок ШДМ.
Відразу ж, після того, як ви завітали до цього розважального центру сімейного відпочинку, отримаєте змінне взуття та браслет для пропуску. Робітники Bambini турбуються про чистоту, порядок і здоров'я дітей, тож ця умова є обов'язковою. Верхній одяг та взуття можна зняти при вході, у гардеробі. Уся територія кафе вкрита ковроліном, а в ігровій зоні - м'яке та приємне на дотик покриття.
 
Кафе пропонує постійне меню, що відрізняється оригінальністю й розраховане для дітей та дорослих. Так, наприклад, пропонуються піци від Смішариків, десерти від Маші, Снігової королеви та ін. Ціни вас приємно здивують.
 
Також є святкове меню, що замовляється заздалегідь для бенкетів, Днів народження та інших свят.
Доки батьки відпочивають в зручній зоні кафе, діти мають можливість розважитись на ігровому майданчику, де є великий лабіринт, гірки, батути, каруселі, сухі басейни з м'ячиками, хатинки,транспорт (толокари) та різні ігрові набори.
 
Якщо ви забажаєте залишити дитину та відвідати супермаркет, є гарна можливість залишати дитину з нянею.




Кожного дня проводиться анімація:

-  у будні дні - розвиваючі заняття (понеділок - малювання, вівторок - оригамі, середа - загальнорозвивальні заняття для наймолодших, четвер - ліплення, п'ятниця - аплікація);
-  у суботу - дитяча дискотека з лазерними ефектами та мильними бульбашками;
-  у неділю - ляльковий театр.
 
Крім цього, не менше 4 разів на місяць організовуються тематичні свята ( День археолога, День шоколаду, День спорту, День праці, День фотографа та багато інших).
Іноді розвивальні заняття можуть відбуватися 2-3 рази на день. Аніматори не тільки слідкують за порядком у Центрі, а й граються з дітками.
 
На свята та бенкети ви зможете замовити індивідуальну анімацію ( у наявності більш ніж 30 різнопланових костюмів відомих кіно- та мульт-героїв: Міньйони, Фіксики, Свинка Пеппа, Карлсон, Бетмен, Індіанець, Черепашка Ніндзя, Феї, Дарт Вейдер та багато інших). Аніматори чудово перевтілюються, створюючи яскраві образи казкових героїв, персонажів мульт- та кінофільмів, влаштовують міні-вистави.
 
До кожного Дня Народження аніматори заздалегідь детально продумують святкову програму, спираючись на відповідні вікові можливості дитини, враховуючи побажання та вибір батьків. 




Кожної першої середи місяця проводиться
День іменинника. Усім іменинникам в цей день вхід безкоштовний.

Частиною анімаційної програми може стати весела дискотека з лазерними ефектами під сучасні хіти. Також дискотека насичена різноманітними конкурсами, аби малеча не перевтомлювалась та відкривала для себе щось нове та цікаве.
 
Лялькові вистави - гарно відпрацьовані, але можлива й імпровізація. Серед них можна виділити такі: “Мішок яблук”, “Червона Шапочка”, “Паличка-стукалочка”, “Колобок”, “Рукавичка”  та багато інших. Аніматори час від часу перероблюють казки на свій лад, вносячи щось своє та цікаве. До вистав додають танці та рухливі ігри ( усе залежить від віку та кількості дітей).
 
Безперервно по 2 великим телевізорам ( у різних кутках залу) можна дивитись мультфільми. А при бажанні - заспівати караоке (професійне караоке налічує близько 20 000 пісень).
Крім цього, є знижка на 50 % на вхід для багатодітної родини та групові відвідини (школи, дитячі садочки та ін.).
 
Працівники Bambini - майстри своєї справи, вони люблять дітей та хочуть із ними працювати. Помітно неозброєним оком, що це люди творчі та креативні, які хочуть кожного дня приносити часточку свята та казки для малечі. Не дивно, що з таким підходом до своєї справи Центр сімейного відпочинку користується неабиякою популярністю серед містян.
 
31 серпня 2016 року о 17-00 Bambini запрошує всіх на святкування своєї річниці.
 
Від щирого серця вітаємо колектив Bambini з прийдешнім Днем Народження! 

















Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: