Завантаження ...
banner
banner

На Московській спиляли чотири тополі

Комунальним підприємством “Виробниче управління комунального господарства” проведено масштабну валку дерев по вулиці Московська. Ці велетні знаходились на подвір’ї МРЕВ та були вибракувані як аварійно-небезпечні


Комунальним підприємством “Виробниче управління комунального господарства” проведено масштабну валку дерев по вулиці Московська. Ці велетні знаходились на подвір’ї МРЕВ та були вибракувані як аварійно-небезпечні.

Перед початком спилювання була частково перекрита вулиця дорожньою поліцією, відключене електроживлення та зняті проводи зі стовпів що знаходились в безпосередній близькості від зони проведення валки. Для спилювання та прибирання деревини було залучено декілька одиниць техніки: автовишка, кран, навантажувач та вантажні автомобілі. Працювала бригада робітників які після зваленого дерева, оперативно розпилювали його для завантаження та вивезення. Основні роботи тривали декілька днів а далі до прибирання гілок та інших відходів після спилювання було залучено бригаду прибиральників.
 
В результаті було проведено валку 4 великих тополь.




За матеріалами unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: