Завантаження ...
banner
banner

Варіанти благоустрою річки Остер

Вчора, 7 лютого на комісії житлово-комунальних питань відбулась презентація варіантів благоустрою річки Остра в межах міста Ніжина

Вчора, 7 лютого на комісії житлово-комунальних питань відбулась презентація варіантів благоустрою річки Остра в межах міста Ніжина.

Починаючи з 2015 року місцеву громадськість хвилювала проблема неналежного санітарного стану річки Остер.  На сьогоднішній день Ніжинське управління водного господарства однозначно не може відповісти що саме є конкретним джерелом забруднення.

У зв’язку з тим, що санітарний стан нашої річки незадовільний, стоїть питання щодо необхідності очистки річки. На території Ніжина працювали науковці які зробили свої висновки і вони вже потрапили в Департамент екології та природніх ресурсів. На даний момент це питання набирає більших обертів.

Нагадаємо, що 31 січня міська рада підтримала рішення щодо виділення коштів на виготовлення проектної документації  на очистку річки Остер, в розмірі 500 000 грн.

Для того щоб втілити проект по санітарній очистці річки, Ніжинське управління водного господарства підібрало кілька варіантів проектів на розгляд громади міста

Це питання не одного дня, в залежності від того на якому саме варіанті зупиниться громада, будуть залежати пошуки джерела  фінансування. Можливо хтось із представників громади запропонує свою ідею. Щоб обрати конкретний проект будуть збиратися неодноразові круглі столи з представниками громадських організацій.










Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: