Завантаження ...
banner
banner

Ресторан Skyroom kosmos – місце для відпочинку всієї сім’ї

У Ніжині знають розважальний комплекс «Космос»,що складається з нічного клубу, і кафе «Kosmos terrace». Не так давно також відкрився ресторан «Skyroom kosmos»


У Ніжині знають розважальний комплекс «Космос»,що складається з нічного клубу, і кафе «Kosmos terrace». Не так давно  також відкрився ресторан «Skyroom kosmos».

Щоб дізнатись більше, ми відвідали «Skyroom»  та поспілкувались з адміністратором ресторану.

Коли ви відкрилися?

Це новий заклад, який доповнює нічний клуб та «Терасу». Ми відкрилися 8 березня, на шосту річницю «Космосу».

Як позиціонуєте ресторан, як сімейний чи молодіжний заклад?


Skyroom  більшою мірою сімейний заклад. В нас вже святкували хрестини,є замовлення на банкети, зокрема дні народження та весілля




Які страви подаєте?

Готуємо стандартні страви, які подобаються людям. Але наші кухарі можуть приготувати те, що бажають гості. Нещодавно був цікавий випадок, коли відвідувачі попросили варену цибулю, і наш кухар це приготував.

Важливо, що в наших стравах  ми використовуємо тільки високоякісні продукти.

Наприклад, якщо згідно рецепту в салаті має бути  сир моцарела,то ми додаємо справжню моцарелу, якщо ж в салаті мають бути помідори чері, то значить там будуть справжній помідори чері.

Ті, хто хочуть відпочити дешевше, мають альтернативу серед кафе та ресторанів по місту, там вони можуть отримати продукцію нижчої ціни, але й гіршої якості.

Прикро, що мало, тих хто цінує якісне харчування, але такі люди все ж таки є, і нам приємно з ними працювати. Загалом, ті хто розуміються на якості, приходять до нас.

Не приховую, люди задають питання, чому в нас такі ціни, наприклад на бургери, якщо в інших кафе дешевше. 
Таким людям важко пояснити, що ми використовуємо продукти високої якості, тому виходить висока собівартість, плюс до цього додається заробітна плата персоналу та інші витрати.

Наприклад уха з м’ясом лосося коштує 85 гривень, тут дійсно є м’ясо лосося, а не хрящі, які часто додають в уху, тому і ціна дорожче ніж в конкурентів.

В нашому меню є сніданки, брускети, салати, піци, м’ясні і сирні, тарілки, та інше.

Відзначу три види піц, найбільша має вагу близько 1 кг., нею можна нагодувати компанію 4-5 чоловік. Додам, що ми використовуємо високоякісні інгредієнти, зокрема борошно найвищої якості.

В нас, до речі,  є «фішка», ми подаємо бургери в чорних рукавичках.

До речі, ми, напевно, єдині в місті, хто надають цікаву акцію, яка працює не тільки в клубі, а й тут в Skyroom. 

Вона має назву «День студента», і діє з 21.00 до 23.00, в рамках акції ми роздаємо безкоштовно коктейлі, справжні коктейлі, до речі.

Також є безкоштовна доставка наших страв, причому не важливо на яку суму людина зробить замовлення – доставка все-одно безкоштовно.

Як створювали дизайн і атмосферу закладу?

Дизайн вибирали самі, це наша колективна робота, ми спробували зробити стильно і зі смаком. Дизайн ближче до стилю лофт.

Тут, в Skyroom,  грає легка розважальна музика, на екранах, зазвичай транслюється Fashion TV  
Наш розважальний комплекс працює з 10 години ранку і до 3 години ночі, у вихідні дні – до 5 годин ранку. Нічний клуб працює з 9 годин вечора.

Знаходимось в самому серці міста, в парку Шевченка.

Для бронювання столиків, замовлення страв та щодо інших питань можна звертатися за телефоном: 068 65 10 300













































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: