Завантаження ...
banner
banner

Ніжин у ритмі джазу

«Передусім, де б ви не почули джаз, його завжди значно легше впізнати, ніж описати словами. Але й в найпершому наближенні ми можемо визначити джаз як напівімпровізаційну музику, що виникла в результаті 300-річного змішування на північноамериканській землі двох великих музичних традицій — західноєвропейської та західноафриканської

Джаз, Космос


«Передусім, де б ви не почули джаз, його завжди значно легше впізнати, ніж описати словами. Але й в найпершому наближенні ми можемо визначити джаз як напівімпровізаційну музику, що виникла в результаті 300-річного змішування на північноамериканській землі двох великих музичних традицій — західноєвропейської та західноафриканської, тобто фактичного злиття білої та чорної культури.

І хоча в музичному відношенні переважаючу роль тут зіграла європейська традиція, але ті ритмічні якості, які зробили джаз настільки характерною, незвичайною і легко впізнаваною музикою, безсумнівно, ведуть своє походження з Африки. Тому головними складовими цієї музики є європейська гармонія, євро-африканська мелодія та африканський ритм». Так характеризує джаз його дослідник Маршал Стернс.

Хто хоч раз його чув, не міг забути ці незвично емоційні ритми, а, особливо, вражає виконання джазу вживу. І не так часто можна зараз почути джазові композиції у виконанні професійних виконавців, які вкладують всю свою душу в музику. Але SKYROOM Kosmos Terrace  дарує всім ніжинцям та гостям нашого міста унікальну можливість  - на один вечір поринути у світ джазу і насолодитись його ритмами.

JAZZ BAND -це багата контрастами і нюансами палітра звуків, що заряджає позитивом і запалює танцювальним джазом. Соковитий аромат неповторного стилю джаз-бенду у виконанні професійних музикантів оцінить і любитель, і меломан, і лірик, і бунтар.

Вашими екскурсоводами по світу музики будуть неперевершені профі:

• Вокал - Наталя Євтушенко
• Бас-Гітара - Юлія Белінська
• Саксофон - Андрій Кореїв
• Гітара - Олександр Хашаба
• Скрипка - Олег Фесюн
• Клавіші - Леонід Міклуш
• Ударні - Федір Філімонов

Тож здивуйте своїх близьких – запросіть їх на романтичний вечір, а він буде незабутнім! Ми вам це ґарантуємо!

15 Червня, п'ятниця, 19:00, Центральний Парк Шевченка, SKY-ROOM Kosmos Terrace

Бронювання столиків: 068-65-10-300


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: