Завантаження ...
banner
banner

Путіна відправлять на відпочинок уже найближчими днями — Ілларіонов

Росію чекають глобальні кадрові зміни у керівництві державою. Прем’єра Росії Дмитра Медведєва замінять на Сергія Іванова. А Володимира Путіна відправлять на відпочинок. Про це екс-радник президента РФ Володимира Путіна,


Росію чекають глобальні кадрові зміни у керівництві державою. Прем’єра Росії Дмитра Медведєва замінять на Сергія Іванова. А Володимира Путіна відправлять на відпочинок. Про це екс-радник президента РФ Володимира Путіна, старший науковий співробітник вашингтонського Інституту Катона Андрій Ілларіонов написав у своєму блозі, передає канал 24.

"Партія "крові і бабла" зазнала важких втрат і відступає по всьому фронту під натиском партії "великої крові", — написав Ілларіонов, додавши що ці події назвуть "змовою генералів".
 
"Справді: з одного боку — підполковник. А з іншого — суцільні генерали: два генерал-полковника, три генерала армії", — додав він.
 
За словами експерта, відсутній з 27 лютого Сергій Іванов (керівник Адміністрації Путіна, генерал-полковник у відставці) з'явився в публічному просторі, закріпивши союз з РПЦ або, як мінімум, гарантуючи її нейтральну позицію.
 
Микола Патрушев (секретар Радбезу РФ, генерал армії) на засіданні РБ в П'ятигорську прийняв капітуляцію (глави Чечні) Рамзана Кадирова. Костянтин Ремчуков (заступник голови Громадської палати міста Москви) з ложі Великого театру повідомив про майбутню відставку Ігоря Сечіна (президента "Роснефти").
 
За даними Ілларіонова, швидше за все, вирішена також відставка Володимира Колокольцева (глава МВС РФ, генерал-полковник).
 
"Іншими словами, силова та фінансова опори "національного лідера", схоже, паралізовані", — наголосив він.
 
Колишній радник Путіна також звернув увагу на його зникнення.
 
"Скасування його візиту в Казахстан і активне вкидання інформації про його "хвороби" змушують задуматися про те, де він фізично перебуває зараз і в якому саме стані. Якщо запропонований аналіз правильний, то в найближчі дні слід очікувати відставки з поста. На його думку, після цього "громадськість, очевидно, буде проінформована про те, що національний лідер потребує заслуженого відпочинку".
 
Екс-радник Путіна переконаний, що у змові беруть участь не тільки генерали чи силовики.
 
Нагадаємо, Путін вже майже тиждень не з'являється на публіці. Востаннє перед журналістами президент Росії постав ще 5 березня. Його прес-секретар Дмитро Пєсков запевнив, що Путін здоровий, а в змінах у його графіку нічого екстраординарного немає.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: