Завантаження ...
banner
banner

Microsoft дозволить оновити піратську операційку безкоштовно до Windows 10

Компанія Microsoft оголосила, що деякі власники піратських копій Windows зможуть безкоштовно оновитися на ліцензійну Windows 10. Про це оголосив голова підрозділу Windows Террі Мейєрсон на технологічній конференції WinHEC

Компанія Microsoft оголосила, що деякі власники піратських копій Windows зможуть безкоштовно оновитися на ліцензійну Windows 10. Як повідомляє Reuters, про безпрецедентну для Microsoft акцію голова підрозділу Windows Террі Мейєрсон розповів на технологічній конференції WinHEC, що проходить в китайському місті Шеньчжень. 

"Ми дозволимо оновити Windows 10 всі придатні для цього комп'ютери, як з ліцензованою, так і з піратською версією ОС", - зазначив Мейєрсон.

Як зазначає видання, акція насамперед спрямована на китайський ринок, де неліцензійні копії Windows встановлені на три чверті комп'ютерів, тобто на сотні мільйонів машин. Тим не менш Мейєрсон не прояснив, чи буде доступне безкоштовне оновлення в усьому світі, не тільки в Китаї.

 Крім цього компанія Microsoft підтвердила, що міжнародний реліз Windows 10 відбудеться вже влітку 2015 року, що нетипово для компанії, яка зазвичай запускає свої операційні системи восени.

У січні корпорація оголосила, що до Windows 10 зможуть безкоштовно оновитися користувачі ліцензійних Windows 7 та Windows 8. Microsoft стверджує, що має намір покривати втрачений прибуток за рахунок зростання продажів своїх продуктів на зразок пакета Office.

18 березня Microsoft також пішла й на інший безпрецедентний крок - оголосила про випуск спеціальної версії Windows 10, яку просунуті користувачі смартфонів Xiaomi зможуть встановити замість Android.ml

tsn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: