Завантаження ...
banner

Шкільну форму скасували

Президент України Володимир Зеленський скасував указ про обов’язковість носіння шкільної форми. Відповідний указ був підписаний 20 червня. "Визнати такими, що втратили чинність: указ Президента України 12 червня 1996 року № 417 "Про шкільну форму

школа, форма, указ

Президент України Володимир Зеленський скасував указ про обов’язковість носіння шкільної форми. Відповідний указ був підписаний 20 червня. "Визнати такими, що втратили чинність: указ Президента України 12 червня 1996 року № 417 "Про шкільну форму для учнів середніх закладів освіти", - йдеться у повідомленні.

У першому пункті указу 1996 року було сказано, що для учнів середніх закладів освіти запроваджується шкільна форма. Відповідно, тепер цю норму було скасовано.

Нагадаємо, у квітні батьки школярів почали збирати підписи під петицією до президента про скасування обов’язковості шкільної форми у школах. Сам указ та і норму обов’язковості уже вважають застарілими не лише батьки та учні, а й часто самі освітяни, проте поки що це ніхто не оскаржував.

Джерело
: ТСН Україна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: