Завантаження ...
banner
banner

У Росії розвалився один з об’єктів ЧС-2018

Учора , 14 квітня у Волгограді (РФ) на Передмостової площі сталося обвалення готелю, який будується до Чемпіонату світу з футболу 2018 року.У результаті обвалу постраждала одна людина

Учора , 14 квітня у Волгограді (РФ) на Передмостової площі сталося обвалення готелю, який будується до Чемпіонату світу з футболу 2018 року. Про це повідомляє місцеве видання «Блокнот».

Як повідомив виданню співголова громадської організації «Народний будконтроль» Вікторія Сополева, в результаті НП постраждала 1 людина. За словами будівельників, сталося обвалення балки під час заливки бетону на другому поверсі праворуч. Ймовірно, що причина – у поганій якості бетону і рано була знята опалубка.
 
«Рік тому ми писали запити в прокуратуру. Просили провести перевірку за якістю бетону. Однак нам відповідали, що якість хороша. На нещастя, збулися наші побоювання. Сталося обвалення і навіть постраждала одна людина. Якщо бетон так і будуть заливати поганої якості, то подібні обвалення точно повторюватися, а наступного разу можуть і загинути люди», – розповідає Вікторія Сополев.
 
Ведеться розбір завалів.

vgolos.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: