Завантаження ...
banner

Гройсман: Жодного рішення про підвищення зарплати депутатам не підпишу

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман заявляє, що не підпише жодних рішень про підвищення зарплатні депутатам.Нагадаємо, вчора зявилася інформація, що депутати Верховної Ради майже втричі підвищили собі зарплати

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман заявляє, що не підпише жодних рішень про підвищення зарплатні депутатам. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

Нагадаємо, вчора 14 квітня, зявилася інформація, що депутати Верховної Ради майже втричі підвищили собі зарплати

"Сьогодні в соціальних мережах поширилася чутка про те, що зарплатня депутатів виросла аж у три рази. Хочу офіційно заявити – ніякого підвищення не було і я, як Голова Верховної Ради, жодного рішення про підвищення зарплатні депутатам у тих умовах, в яких зараз живе країна, не підпишу", - наголосив він.
"Хочеться звернути увагу тих, хто розповсюджує ці чутки – не вигадуйте те, чого немає", - додав він.
 
Водночас у прес-службі Верховної Ради зазначили, що готується проект Розпорядження Голови Верховної Ради України про оплату праці народних депутатів, відповідно до до урядової Постанови № 43 "Питання оплати праці членів Кабінету Міністрів України, керівників центральних органів виконавчої влади та інших державних органів у 2015 році".
Цією постановою у 2015 році місячна заробітна плата народних депутатів України нараховується у розмірі посадового окладу.

pravda.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: