Завантаження ...
banner
banner

У вбивстві Чечетова, Калашникова та Бузини зізналась віртуальна "Повстанська армія"

Українські радикали взяли на себе резонансні вбивства Калишникова і Бузини. Попереджають: на цьому не зупиняться. Про це у своєму Facebook написав політолог Володимир Фесенко

вбивство, гільза

Українські радикали взяли на себе резонансні вбивства Калишникова і Бузини. Попереджають: на цьому не зупиняться. Про це у своєму Facebook написав політолог Володимир Фесенко, повідомляє Еспресо.TV.

"Отримав на електронну пошту лист із заявою від якоїсь "Української повстанської армії", в якому вона бере на себе відповідальність за вбивство "антиукраїнської наволочі: Чечетова, Пеклушенка, Мельника, Калашникова, Бузини", - написав Фесенко. 
 
Політолог пише, що у листі наводиться цікавий факт: "На підтвердження того, что саме наші бійці провели ці атентати, наводять такий факт, який невідомий загалу: Калашников був ліквідованій зброєю калібру 7.65х17 та 9х18, сам він такоже встиг зробити постріл зі своєї зброї".
 
"Ми розгортаємо безжальну повстанську боротьбу проти антиукраїнського режиму зрадників и московських холуїв і з цього часу будемо розмовляти з ними тільки мовою зброї аж до їх повного винищення", - попереджають народні месники.
 
На думку Фесенка, ця заява підтверджує його власну версію про те, що в якості виконавців вбивства Бузини і Калашникова будуть заявлені радикальні українські націоналісти.
 
"Це ще більше зміцнює мої підозри, що за спиною цих людей стоять російські спецслужби (хоча безпосередні виконавці, можливо, про це навіть не підозрюють). Заява також дає підстави підозрювати продовження кампанії вбивств, яка тепер може бути спрямована і проти представників вищого державного керівництва країни", - припускає Фесенко. 
 
І це можливо означає спробу російських спецслужб відкрити новий фронт (терористичний) проти України - всередині країни з метою дестабілізації внутрішньої ситуації. 
 
"Навіть якщо ці люди, які вбили Бузину і Калашникова і заявляють про готовність розпочати кампанію терору всередині України, вважають себе "патріотами України", об'єктивно вони діють в інтересах зовнішнього ворога. Сильно підозрюю, що ними можуть маніпулювати "куратори" з того ж ворожого табору", - поділився думками політолог.
 
Нагадаємо, журналіста Олеся Бузину вбили 16 квітня на вулиці Дегтярівській у Києві. У Бузину стріляли з автомобіля Ford Focus темно-синього кольору. 
 
Напередодні, 15 квітня, в Києві за місцем проживання було виявлено тіло депутата п'ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олега Калашникова. Причиною його смерті стало вогнепальне поранення.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: