Завантаження ...
banner

Петиції до Кабміну про відміну ЗНО не вистачає трохи більше сотні голосів!

На сайті електронних петицій до Кабміну триває збір підписів петиції щодо Відміни ЗНО в школах, коледжах, технікумах та ПТУ. Станом на 20 листопада петиція майже набрала необхідну кількість голосів – 24875 з 25 000 потрібних

ЗНО, відміна, петиція

На сайті електронних петицій до Кабміну триває збір підписів петиції щодо Відміни ЗНО в школах, коледжах, технікумах та ПТУ.

Станом на 20 листопада петиція майже набрала необхідну кількість голосів – 24875 з 25 000 потрібних.

Не вистачає лише 125 голосів!

Суть петиції: (з петицією можна ознайомитися за посиланням)

1. Ми вважаємо, що ЗНО шкодить здоров’ю та психіці школярів та студентів. Діти перестають займатися спортом та іншою позакласною діяльністю, бо вони знають, якщо не здадуть іспит, вони-НІХТО.( Жорстоко, але саме це лунає звідусіль)
2. Через хвилювання, учні не можуть показати справжні знання, здобуті за роки тяжкої розумової праці.
3. Студентам коледжів, технікумів, ПТУ вистачає навантаження професійними предметами. Ви хочете країну спеціалістів своєї справи, а самі навантажуєте шкільними предметами, які навряд чи знадобляться Їм, на такому рівні, в майбутньому.
4. Якщо зовнішнє незалежне оцінювання обов’язкове, нехай його також здають держслужбовці, депутати ВР України(у яких є вища освіта) та інші, у кого нема сертифіката про здачу ЗНО. Це буде справедливо, вони ж такі самі громадяни України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: