Завантаження ...
banner
banner

Процедура працевлаштування в Польщу та актуальні вакансії

Безумовно, Польща залишається країною-лідеркою за кількістю працевлаштованих українців. Хоча роботу в Європі й стало знайти важче через пандемію коронавірусу, все повертається на свої місця, і українці знову отримали змогу працевлаштовуватися за кордоном, у тому числі й на польських підприємствах

Безумовно, Польща залишається країною-лідеркою за кількістю працевлаштованих українців. Хоча роботу в Європі й стало знайти важче через пандемію коронавірусу, все повертається на свої місця, і українці знову отримали змогу працевлаштовуватися за кордоном, у тому числі й на польських підприємствах. Якщо ви підшукуєте вакансії на роботу в Польщі https://visa-pro.com.ua/job/, - обов’язково зверніть увагу на цей сайт. Тут є чимало актуальних пропозицій від роботодавців для жінок та чоловіків. Можна влаштуватися і вдвох, є й пропозиції для сімейних пар. Вакансії систематично оновлюються, а всі пропозиції щодо праці в Польщі – офіційні. А у нашому матеріалі ми розглянемо такі питання:

  • процедура працевлаштування;
  • актуальні вакансії залежно від статі;
  • рівень зарплат;
  • вимоги до співробітників.

Як працевлаштуватися?

Є кілька варіантів як знайти роботу за кордоном. Це можна зробити самостійно через Інтернет, без посередників. Але в такому випадку ви ризикуєте потрапити до рук шахраїв, адже не вся інформація, розміщена в Інтернеті, відповідає дійсності. Другий, більш надійний та простий спосіб – звернутися до кадрової агенції. Тоді за всю процедуру працевлаштування в Польщі будуть відповідати співробітники цієї агенції. Як проходить сама процедура?

Спершу ви обираєте кадрову агенцію, яка має ліцензію. Одразу ж запитайте про наявність ліцензії, щоб бути впевненим: ви потрапили у надійні руки. Наступний етап – ви розповідаєте співробітникам агенції про те, яку роботу в Польщі для жінок, чоловіків ви шукаєте, які у вас є навички та побажання. Також ви озвучуєте бажаний рівень зарплати. Далі – робота фахівців агенції, які підбирають для вас вакансії. З переліку пропозицій вам потрібно обрати найкращий з варіантів.

Наступний етап – отримання запрошення від вашого працедавця, підписання контракту та оформлення робочої візи. Праця по контракту – найбільш безпечний варіант працевлаштування. Співробітники кадрової агенції також допомагають зібрати та вчасно подати весь пакет документів, щоб виїхати за кордон в обумовлені терміни. Після отримання візи ви вирушаєте на своє робоче місце. У разі потреби співробітники агенції можуть організувати ваш проїзд, забронювати квитки та проконтролювати ваше прибуття до місця призначення. У будь-якому випадку, ви завжди залишаєтесь на зв’язку.

Пропозиції для чоловіків

Чоловікам можна без проблем влаштуватися легально та без знання мови. Цікавить робота в Польщі для чоловіків https://visa-pro.com.ua/stat/dlya-cholovikiv – перегляньте пропозиції на цьому сайті. Серед найбільш актуальних вакансій – вантажник, будівельник, пакувальник, різноробочий, електрик та ін. Рівень зарплат – від 1,8 до 2,5-3 тис. PLN щомісяця.

Пропозиції для жінок

Дуже часто жінки обирають сезонну працю у сільському господарстві – по збору ягід, овочів та фруктів. В основному, сезон починається в травні і закінчується в серпні- жовтні,. Робота в Польщі для жінок https://visa-pro.com.ua/stat/dlya-zhinok - хороший варіант заробити. Що стосується сільського господарства, то в основному оплата йде згідно виробітку – скільки врожаю ви зберете, такою буде й оплата. Є й безліч інших вакансій на роботу в Польщі – офіціанткою, швачкою, сортувальницею, поваром, помічницею по кухні тощо. Рівень оплати праці за місяць – від 1800 до 2400 PLN та більше за місяць.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: