Завантаження ...
banner
banner

Обираємо чохол для смартфонів Samsung

Смартфони Samsung відомі на світовому ринку завдяки їх якості. Для довговічності смартфона, кожен бренд розробляє свої чохли. Крім того, що вони продовжують термін служби телефона, ще і здатні доповнити та прикрасити його зовнішній вигляд та дизайн.

Смартфони Samsung відомі на світовому ринку завдяки їх якості. Для довговічності смартфона, кожен бренд розробляє свої чохли. Крім того, що вони продовжують термін служби телефона, ще і здатні доповнити та прикрасити його зовнішній вигляд та дизайн.

Придбавши захисний чохол на Самсунг, Ви захистите смартфон від сколів, тріщин та подряпин, а також підкреслите його переваги та дизайн. Обрати собі його можна в інтернет-магазині за посиланням https://gisolo.com/ua/chohli/samsung-cases/buy-galaxy-a7-2018-case.html.

Як правильно обрати чохол на смартфон?

В першу чергу, потрібно визначитися, для якої моделі телефону потрібен чохол. Далі, визначаємося з формою, яка буде зручна. Якщо Ви просто хочете захистити корпус, то достатньо накладки. Якщо боїтеся, щоб не розбився екран при падінні - купуйте «книжечку». Отже, якими бувають чохли на Самсунг? Їх є деклька видів:

  • Накладка - захищає тільки корпус та його бічні частини, залишаючи відкритим екран.
  • Бампер - чохол, за дпомогою якого оберігаються від пошкоджень тільки бічні сторони.
  • Карман - одягається на весь телефон. Його недоліком є те, що під час дзвінка, постійно потрібно буде діставати пристрій.
  • Книжка - найкращий варіант для захисту смартфону. Розкривається по типу книжки, через нього можна спілкуватися, та приймати дзвінки. Для нових моделей телефонів такі чохли, як правило, виготовляють з можливістю доторкнутися до сенсору, щоб прийняти дзвінок або прочитати повідомлення.
  • Фліп - схожий на книжку, але відкривається знизу, по типу блокноту.
  • Спортивний - захищає телефон під час заняття спортом.

З якого матеріалу виготовлюють чохли на Samsung?

Сучасні чохли для смартфону марки Самсунг виготовляють зі стійких та зручних матеріалів:

  • Силікон добре захищає від ударів, легкий, дешевий та різнокольоровий.
  • Синтетичний полікарбонат навідміну від силікону більш міцний, а тому і прослужить довше. Чохли, виготовлені з нього стильні та оригінальні.
  • Головною характеристикою термопластичного поліуретану є надзвичайна еластичність. Тому, він дуже приємний на дотик.
  • Шкіряні чохли дуже елегантні на вигляд, але коштують досить дорого.
  • Чохли з комбінованих матеріалів - об'єднують в собі декілька видів сировини, та роблять захисний аксесуар практичним та оригінальним.

Чому вигідно купити чохол для Samsung в «Gisolo»?

В інтернет - магазині Gisolo, Ви можете обрати чохол на будь-який смак та модель телефону. Крім того, що Ви можете обрати предмет захисту смартфону в переліку, є можливість створити чохол індивідуального дизайну, завантаживши цікаве зображення.

На всі товари інтернет-магазину діє гарантія. Оплатити замовлення можна як карткою через Приват24, так і готівкою під час доставки.

Доставити товар магазин може в будь-яке місто країни через «Нову Пошту».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: