Завантаження ...
banner
banner

Онлайн-курси "На урок" - вивчай англійську легко та невимушено!

Досі вважаєте, що англійська мова важка та незрозуміла? Англійську можна вивчати багатьма способами, але в сучасному світі, де все більше людей віддають перевагу навчанню онлайн, курси з вивчення англійської мови "На урок" з легкістю допоможуть отримати необхідні знання.

Досі вважаєте, що англійська мова важка та незрозуміла? Англійську можна вивчати багатьма способами, але в сучасному світі, де все більше людей віддають перевагу навчанню онлайн, курси з вивчення англійської мови "На урок" з легкістю допоможуть отримати необхідні знання. Якщо ви вже замислюєтесь над успішним майбутнім вашої дитини, або ж хочете підготуватись до ЗНО, чи просто прагнете прокачати свої навички, тоді швидше переходьте за посиланням https://naurok.ua/course/english та отримуйте необхідну інформацію вже зараз.

 Які переваги має навчання з онлайн курсами "На урок"?

  1. Можливість навчатися вдома в комфортній атмосфері. Не має потреби залежати від графіка репетитора, витрачати час та гроші на дорогу, і сидіти на нудних заняттях. До того ж навчання на курсах коштує дешевше, ніж у репетитора.
  2. Навчатися у професійних талановитих викладачів з досвідом роботи більше як 9 років, які працюють у приватних школах, подорожують за кордон і постійно вдосконалюють свої знання.
  3. Доступ до актуальної бази знань.
  4. Особистий куратор, що закріплюється за кожним учнем та допомагає долати будь-які труднощі під час навчання.
  5. Можливість переглядати записи уроків, якщо ви не встигли на заняття, або щось пропустили. На сайті naurok.ua завжди можна знайти повторення всіх матеріалів. Доступ до бази знань залишається навіть після закінчення курсу.

 Для кого підійдуть онлайн-курси "На урок"?

  1. Для школярів, які хочуть покращити свої оцінки або підготуватись до ЗНО. Шкільна програма не є такою поглибленою, як на курсі, до того ж в школі неможливо приділяти достатньо уваги кожному учню. Тому онлайн-курси "На урок" допоможуть заповнити пробіли у навчанні й кожний учень отримає всю необхідну інформацію, яку потребуватиме.
  2. Для дорослих, які можуть просто обрати потрібний рівень знань та продовжити займатися англійською. На онлайн-курсах не має вікових обмежень, тому сміливо вивчайте мову разом зі своєю дитиною.

 Як проходитиме навчання?

Заняття проходять раз на тиждень, у заздалегідь визначений час. Під час уроку відбувається активна взаємодія між учнями та викладачем. Навчання проводиться в невеликих групах у формі онлайн-презентацій. Кожний урок містить цікавий навчальний аудіо та відеоматеріал, додаткові матеріали, вправи та завдання, а також обов'язкове виконання домашніх завдань.

 Що отримує учень після проходження курсу?

Після закінчення курсу кожен учень отримає поглибленні знання з англійської мови, можливість вступити до бажаного закладу вищої освіти, цінну навичку, яка залишиться назавжди, та обов'язково стане в нагоді у майбутньому.

Отже? Не така вже й страшна англійська мова. Головне довірити своє навчання професіоналам, які зроблять цей процес легким та невимушеним і допоможуть досягти поставленої мети.

Тож, якщо ви дійсно зацікавлені у якісному вивченні англійської та бажаєте отримати професійну освіту і корисний досвід, тоді звертайтесь до менеджерів онлайн-курсів "На урок", які зможуть відповісти на будь-які запитання стосовно навчання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: