Завантаження ...
banner
banner

Обрізання дерев із автовишки: що варто знати

Один із перших етапів виробництва у деревообробній промисловості – це спилювання дерев. Для цього потрібно мати відповідну техніку, яка дозволить зробити всю роботу швидко, якісно та ефективно. Кращий варіант – спилювати дерева з автовишки.

Один із перших етапів виробництва у деревообробній промисловості – це спилювання дерев. Для цього потрібно мати відповідну техніку, яка дозволить зробити всю роботу швидко, якісно та ефективно. Кращий варіант – спилювати дерева з автовишки. Оренда автовишки у Львові має значний попит, адже з її допомогою можна дістатися до найвіддаленіших місць і здійснити завдання максимально безпечно для техніки й робочих, які його виконують.

Компанія Art Bud Plus пропонує в оренду якісну спецтехніку, якою керуватимуть досвідчені працівники. Таким чином, спиляти дерево з автовишки можна буде швидко та легко. Така спецтехніка дозволяє швидко зрізати навіть найбільш товсті стовбури. Це пов'язано з перевагами, які дає автовишка при роботі. Вона дозволяє поставити машину у віддаленому безпечному місці (далеко від оброблюваного дерева). Далі – скерувати кошик із робітниками до деревини. Останні, у свою чергу, будуть проводити акуратне спилювання, щоб дерево не пошкодилося в процесі роботи.

Коли й чому варто використовувати автовишку?

Автовишка застосовується для обрізки дерев не тільки в лісовій місцевості, а й в місті. Її використання обумовлене випадками, коли треба або обрізати занадто довгі гілки, або злегка спиляти частину дерева. В іншому випадку, воно може заважати перехожим або дорожньому руху. Обрізка дерев за допомогою автовишки в місті має свої особливості. Під час роботи слід огороджувати потенційне місце, куди може впасти спиляна гілка чи все дерево, щоб убезпечити перехожих і машини, що пересуваються поблизу.

Автовишка допоможе впоратися з такими завданнями:

1. Розпилювання дерева, яке може в будь-який момент впасти й завдати шкоди автомобілю, будівлі чи травмувати людину.

2. Видалення з дерева сухих гілок. Навіть якщо воно не сильно високе, все одно краще спилювати сухі гілки за допомогою автовишки. Дістатися до засохлих частин дерев може бути дуже складно, та й це небезпечно для здоров'я.

3. Кронування дерева в декоративних цілях. Завдяки автовишці можна створювати чудові композиції в парках, вздовж проїжджої частини та алей, у дворах тощо. Крона дерева правильної форми має дуже привабливий вигляд.

4. Спилювання гілок, які загороджують огляд із вікон, заважають проїзду транспортних засобів або розташовані дуже близько до дротів.

Що потрібно врахувати, перш ніж замовляти таку спецтехніку?

Перед початком робіт слід оглянути майданчик навколо дерева. Це потрібно, щоб:

  • зрозуміти, чи зможе автовишка для обрізання дерев під'їхати на потрібну відстань;

  • визначитися з тим, як спускати на землю відпиляні гілки (просто кидати їх чи спускати на мотузках).

Якщо потрібно повністю видалити дерево, спочатку спилюють гілки, тобто повністю видаляється крона, а потім вже відбувається розпил стовбура.

Особливо актуальна послуга оренди автовишки влітку, якщо потрібно саме спиляти дерева. Перш ніж орендувати техніку, рекомендуємо обчислити висоту дерева, яке потрібно обрізати чи повністю спиляти. Також варто забезпечити безперешкодний під'їзд техніки й заздалегідь домовитися про те, щоб відключили подачу напруги на лінії електропередачі (якщо дерево розташоване на небезпечній близькості).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: