Завантаження ...
banner
banner

Чудо-Нива пропонує якісний комбікорм для бройлерів оптом

Комбікорми допомагають створити раціон з високою харчовою цінністю та забезпечити тварин, птицю усіма необхідними поживними речовинами для її росту та розвитку. Завдяки якісним комбікормам вдається за короткий проміжок часу збільшити приріст живої ваги та продуктивність птиці та тварин.

Комбікорми допомагають створити раціон з високою харчовою цінністю та забезпечити тварин, птицю усіма необхідними поживними речовинами для її росту та розвитку. Завдяки якісним комбікормам вдається за короткий проміжок часу збільшити приріст живої ваги та продуктивність птиці та тварин. Тож якщо ви дбаєте про тварин у своєму господарстві та збираєтесь купити комбікорм для бройлерів оптом, найвигідніші ціни готова запропонувати компанія Чудо-Нива. Компанія також співпрацює з магазинами, супермаркетами та іншими точками, які реалізовують продукцію кінцевим споживачам. Купувати у Чудо-Ниви завжди вигідно!

Асортимент кормів від Чудо-Ниви

Найбільше споживання комбікормів в Україні припадає на птахівництво, яке сьогодні ефективно розвивається. Які ж комбікорми пропонує Чудо-Нива? Ви можете купити корми для птиці від таких торгових марок:

  • Щедра Нива;
  • Доброкорм;
  • Просто Корм
  • Крамар.

Пропонуються такі види комбікормів для птиці:

  • старт;
  • ріст;
  • фініш.

Старт – це вид комбікорму, який найкраще давати новонародженим тваринам. Споживання саме такого корму забезпечить інтенсивну відгодівлю птиці. Ріст – корм, який найкраще давати на стадії росту тварин, адже він забезпечує більш інтенсивне нарощення м’язової маси. Фініш найкраще давати дорослим тваринам, у цьому кормі найбільше компонентів, які забезпечують організм тварини вітамінами та мінералами.

Окрім оптової закупівлі комбікормів для бройлерів, качок та курей, компанія Чудо-Нива також пропонує куряче пшоно, соляні брикети по 5 кг, висівки, гранульований жом та соняшникову макуху. Всю цю продукцію ви можете замовити за телефоном на сайті компанії або ж безпосередньо у магазинах, які розташовані у м. Луцьк, Рівне та Новоград-Волинський.

Продукти та промтовари від Чудо-Ниви

Крім кормів компанія також реалізовує оптом та в роздріб продукти харчування та промтовари високої якості. Під ТМ «Чудо-Нива» продаються продукти власного фасування, зокрема борошно, цукор, крупи, льон, макарони, сода та крохмаль. Тож ви можете купити оптом цукор або інші перелічені продукти від ТМ «Чудо-Нива» у склад-магазинах або замовивши необхідну кількість товару, зателефонувавши менеджерам компанії.

Також в асортименті компанії представлені продукти харчування від інших виробників: олія, напої, макаронні вироби, консерви, майонез та кетчуп, томатний соус, маргарин, гірчиця, кондитерські вироби та інші бакалійні товари. Їх можна придбати як оптом, так і в роздріб.

До асортименту промтоварів, які пропонує Чудо-Нива, належать:

  • скляні банки;
  • туалетний папір;
  • сірники;
  • металеві кришки;
  • б/у мішки.

Якщо ви власник магазину або супермаркету, то можете купити оптом комбікорм для бройлерів, а також продукти харчування та промтовари. Чудо-Нива пропонує доставку товару в межах України. Вигідні ціни гарантовані!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: