Завантаження ...
banner
banner

Чому так популярні ролети день-ніч у Львові?

Серед українців законодавцем нових інтер’єрних тенденцій традиційно вважається Львів ролети день ніч з’явилися в нашому місті через короткий час після виходу на європейський ринок

Серед українців законодавцем нових інтер’єрних тенденцій традиційно вважається Львів ролети день ніч з’явилися в нашому місті через короткий час після виходу на європейський ринок. Інколи ці рулонні штори називають «зебра». Обидві назви оригінальні ролети отримали завдяки незвичайним властивостям матеріалу, з якого вони виготовлені.

Продумана конструкція дозволяє адаптувати рівень освітлення під ваші особисті потреби та швидко регулювати його у разі необхідності. Ще одна перевага, якою приваблюють ролети день ніч ціна, адже вона доступна кожному.

Особливості «смугастих» ролетів

Зебра не є класичною моделлю жалюзі, це особливий різновид рулонних штор.

Якщо вам не подобається протягом усього дня опускати і піднімати штори, тоді ролети з ефектом день-ніч стануть ідеальним рішенням. Конструкція рулонних штор складається з ламелів двох типів - з прозорої вуалі та непрозорої тканини, розташованих у два шари. При зміщенні одного з них можна отримати ефект «дня» (світло проходить через полотно) або «ночі» (повне або часткове затемнення). Непрозорі смуги матеріалу мають різну ширину і колірну гамму. Ширина смуг варіюється від декількох до десятків сантиметрів. Кольори тканин найрізноманітніші, від однотонних ламелів до смужок з креативними принтами.

Рулонні штори день-ніч замінюють собою звичні жалюзі та рулонні штори, об'єднуючи в собі переваги обох систем. Використовуючи такі ролети, можна створити в інтер'єрі кімнати легке або майже повне затемнення.

Простий секрет популярності

Чому рулонні штори день-ніч стають все більш затребуваними у Львові та по всій Україні?

Серед головних переваг:

  • Це універсальні штори, вони пасують для кухні, дитячої, спальні, офісу.

  • Широкий вибір матеріалів різних кольорів, однотонних тканин і тканин з малюнком.

  • В залежності від кольору стін і меблів, можна підібрати різні відтінки жалюзі для «дня» та «ночі».

  • Можливе значне затемнення приміщення, як при використанні рулонних штор black-out.

  • Виробники пропонують системи для різних потреб (класичні рулонні штори і рулонні штори на пластикові вікна).

Тканинне полотно день-ніч одним краєм кріпиться до труби за допомогою клейкої стрічки, а інший її край закріплений на спеціальному профілі. При підйомі штори тканина намотується на вал, при цьому відбувається зміщення смуг відносно одна одної (ефект «день-ніч»).

Штори з незвичною назвою та інноваційною конструкцією вже встигли оцінити багато покупців та залишити схвальні відгуки. Завдяки лаконічному дизайну такі тканинні ролети вдало впишуться в інтер’єр будь-якого стилю та додадуть приміщенню затишку і комфорту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: