Завантаження ...
banner
banner

8 подарунків для справжнього естета

Для більшості людей пошук подарунка справа можливо і приємна, але, як правило, клопітка. Причому неважливо, кому подарунок призначений – знайомому, другові чи родичу, зробити вірний вибір непросто, особливо коли винуватець події вирізняється чутливістю до естетики або є прихильником оригінальності.

Для більшості людей пошук подарунка справа можливо і приємна, але, як правило, клопітка. Причому неважливо, кому подарунок призначений – знайомому, другові чи родичу, зробити вірний вибір непросто, особливо коли винуватець події вирізняється чутливістю до естетики або є прихильником оригінальності. У списку нижче представлені подарункові набори та стильні гаджети, які можна без проблем придбати в Україні взагалі і на Закарпатті зокрема, Сподіваємось, він полегшить вам вибір подарунку до наступної нагоди.

Набір для віскі Bohemia Apollo

Цей подарунковий набір складається з графина та шести чарок, що виготовлені з високоякісного богемського скла. Він виконаний з великою майстерністю та смаком і радує очі своїм витонченим зовнішнім виглядом. Окрім естетичної складової в нього є й суто практична перевага – з його допомогою будь-якій вечірці можна додати стилю.

Бездротова зарядна станція Oblio з ультрафіолетовим дезінфектором

Цей пристрій має вигляд вази, виконаної у мінімалістському стилі. Він заряджає смартфони із підтримкою Qi, одночасно «купаючи» їх в ультрафіолетовому світлі, щоб вбити бактерії, які могли накопичитись протягом довгого дня роботи з текстами, електронними листами тощо.

Набір смартручка та блокнот Bluetooth Moleskine

В цьому наборі естетика письма на папері поєднується з цифровим всесвітом завдяки розумній ручці Moleskine. Це ручка з чорнилом і все таке, але вона одночасно відстежує написане і завантажує через додаток, щоб користувач міг отримати доступ до всіх своїх блискучих думок на комп’ютері чи телефоні.

Розумна кружка з регулюванням температури Ember Smart Mug

Кава на смак краще гаряча, і ця розумна кружка збереже її такою до півтори години за зарядку. Інтуїтивно зрозумілий додаток Ember дозволяє любителю кави міняти налаштування з точністю до градуса і задавати температуру каві, чаю тощо відповідно до своїх уподобань.

Набір інструментів Marvel Avengers Thor's Hammer 30-Piece

Оригінальний подарунок для справжніх чоловіків, які, як відомо, до сивого волосся залишаються хлопчиками (принаймні в душі). Marvel Avengers Thor's Hammer являє собою кейс, виконаний у формі молота Тора, який містить 30 (є версії з 44-ма) стандартних інструментів високої якості, які допоможуть впоратися з будь-якими справами по дому.

Розумна система освітлення Canvas LED Smart Light Kit

Якщо у когось є якийсь творчий хист, ці світові панелі, що міняють колір освітлення, стануть для нього чудовою нагодою цей хист проявити. Він може створити з їх допомогою цікавий дизайн, запрограмувати їх реагувати на музику, гру, рух тощо.

Програвач Victrola

Цей програвач – просто мрія для кожного прихильника стилю ретро. Виконаний у вигляді справжнього патефону 50-х років, він оснащений технологією Bluetooth для відтворення потокового аудіо, а також може програвати вінілові платівки.

Розумна фоторамка Meural Canvas II

Ідеальний подарунок для поціновувачів мистецтва. Цифрові зображення на ній мають дуже реалістичний вигляд, а за допомогою додатку Meural на неї можна завантажити будь-яку картину. А при бажанні її можна використовувати для фотографій з особистого архіву.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: