Завантаження ...
banner
banner

Короткий огляд кросовера Субару Форестер 2020

Японський бренд Субару стає все більш привабливим як за ціною, так і за якістю. Ця марка користується популярністю у автовласників. Новий Субару Форестер є кросовером з цікавим дизайном і надійними технічними характеристиками.

Японський бренд Субару стає все більш привабливим як за ціною, так і за якістю. Ця марка користується популярністю у автовласників. Новий Субару Форестер є кросовером з цікавим дизайном і надійними технічними характеристиками. Вартість Субару Форестер 2020 є досить привабливою для автомобілів цього класу.

Загальний опис

Це останнє покоління повнопривідного японського кросовера. У автомобіля підвищена прохідність, яка поєднується з впевненою керованістю та стильним дизайном. Екстер'єр автомобіля виглядає брутально, але цілком привабливо. Хоча позашляховику і належить виглядати серйозно. Особливості дизайну кузова:

  • індивідуальний проект передніх фар, які виглядають "нахмурено»;
  • радіаторна решітка - шестикутна, з хромованою окантовкою;
  • великогабаритні двері багажного відділення;
  • ззаду с-подібні ліхтарі;
  • колісні арки округлено-квадратні.

Габарити підтверджують, що кросовер відноситься до класу компактних. Довжина всього 4,625 метрів, висота – 1,73, ширина – 1,815.

Салон

Інтер'єр салону стильний та лаконічний. Кермо трьохспицеве та мультифункціональне. Шкали на приладовій панелі аналогові, зі стрілками. Між шкалами розташований борткомп'ютер.

Матеріал для салону - якісний пластик, натуральна шкіра та металеві вставки. Для заднього ряду є опції зміни кута нахилу спинки.

Технічна характеристика

У новому модельному році випустили Субару Форест з двома різними моторами, але обидва працюють на бензині.

Перший двигун має потужність в 150 к.с і обсяг 2 літри. Він встановлюється на моделях базової комплектації. Максимальна швидкість автомобіля 193 км/год. розгін до сотні за 10.3 секунди.

У топ-моделей мотор має потужність у 180 конячок, а обсяг – 2,5 літра. Розгін здійснюється до сотні за 9.5 секунд. Максимальна швидкість - 207 км/год.

Багажне відділення розраховане на 505 л. вантажу. Модель відрізняється хорошим дорожнім просвітом - 220мм. При такому просвіті можна без проблем проїхати практично по будь-якому бездоріжжю.

Де купити

У будь-якій комплектації купувати Субару Форест за прийнятною ціною найкраще у офіційно дилера в Україні – subaru.ua. Компанія пропонує сервісне обслуговування та гарантію. Покупець може придбати автомобіль за прийнятною ціною, оскільки компанія є офіційним дилером й надає всі автомобілі за прямою ціною від виробника.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: