Завантаження ...
banner
banner

Інтерактивна дошка для школи - необхідна річ у навчанні

Інтерактивне обладнання в сучасному світі стає все більш актуальним і необхідним. Без інтерактивного обладнання дуже складно уявити, як сучасний офіс, так і шкільний клас, дитячий садок або інший освітній заклад.

Інтерактивне обладнання в сучасному світі стає все більш актуальним і необхідним. Без інтерактивного обладнання дуже складно уявити, як сучасний офіс, так і шкільний клас, дитячий садок або інший освітній заклад. Воно дуже широко використовується не тільки для проведення презентацій, семінарів, відкритих уроків, а також для організації освітнього процесу. Тому інтерактивна дошка для школи зараз є незамінним помічником. Нові технології дозволяють удосконалити процес навчання, зробити будь-яку інформацію більш доступною для сприйняття, візуалізувати доповідь або лекцію й зробити це набагато простішим заняттям, ніж використання маркерної або крейдяної дошки.

Принцип роботи та переваги використання

Інтерактивна дошка для школи

Інтерактивна дошка - це сенсорний екран різних розмірів. Для її використання необхідно додаткове обладнання у вигляді проектора, а також ноутбук (комп’ютер) та необхідне програмне забезпечення. Проектор виводить зображення робочого столу, підключеного до нього комп'ютера або ноутбука на інтерактивну дошку. Можна сказати, що дошка є сенсорним монітором, що дозволяє виконувати різні операції з даними комп'ютера.

Інтерактивна дошка в школі надають важливі переваги у навчальному процесі як для учнів, так і для вчителів:

  1. Можливість проведення групової роботи. Сучасні дошки можуть обробляти до 10 торкань, що робить можливим використання їх в малих групах до 4-х учнів. У школі такі дошки часто застосовуються для проведення навчальних ігор, завдяки яким учні навчаються спільному вирішенню проблем.
  2. Концентрація уваги учнів. У наш час діти все більше черпають інформацію з інтернету через сенсорні екрани смартфонів, планшетів, комп'ютерів. Тому використання дошки дасть можливість подавати матеріал у цифровому вигляді, до якого вони звикли. Це покращить їх дисципліну та зацікавленість. 
  3. Дошка допомагає краще розкрити творчий потенціал учня. Учні стають більш активними, якщо їм дозволяють самостійно керувати навчальними об'єктами на дошці.
  4. Викладачеві це інтерактивне "диво техніки" дає всі можливості для професійної реалізації. Можна самостійно розробляти інформацію або використовувати вже готові уроки, навчальні програми та освітні об'єкти й моделі, які покликані спростити роботу. 

На що звернути увагу перед покупкою

Кілька основних факторів, які слід враховувати при виборі інтерактивної дошки для школи:

  • Розмір екрана;
  • покриття екрана;
  • висока стійкість до пошкоджень;
  • кількість торкань, які одночасно можна робити (multitouch);
  • виробник.

Якісні та надійні сучасні інтерактивні дошки ви зможете придбати за доступною ціною в інтернет-магазині tech-pro.com.ua. Великий вибір, гарантія до 60 місяців та перевірені виробники – це лише кілька переваг магазину. Компанія працює на ринку України вже понад 10 років і має багато позитивних відгуків від клієнтів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: