Завантаження ...
banner

До чого сняться таргани

В житті людини таргани склали не найкраще амплуа. Тому прокинувшись зранку можуть залишитися негативні враження щодо бачення їх уві сні.

В житті людини таргани склали не найкраще амплуа. Тому прокинувшись зранку можуть залишитися негативні враження щодо бачення їх уві сні.

До чого сняться таргани та чи варто засмучуватися? Сняться таргани до зустрічі з рідними та близькими, друзями у домі сновидця, хороших новин, досягнення успіху на роботі, надбавки до заробітної плати або премії, достатку та стабільності. Проте варто розібратися в цьому питанні детальніше, а для цього необхідно згадати про важливі деталі сну.

Тарган у тарілці з їжею

Даний сон говорить про ймовірну наявність незадоволених колег досягненнями сновидця та про самостійне розв’язання будь-яких проблем.

Їсти тарганів

Такий сон сниться тим, хто має приховані звички та ще й соромиться їх.

Ловити

Намагання тримати під контролем повністю ситуацію як на роботі, так і вдома. Відчуття страху перед прийняттям важливого рішення.

Вбивати

Це говорить про те, що в житті мають відбутися приємні зміни: з’явиться можливість проявити та реалізувати себе, а сон має ще й вказати шлях до успіху.

Давити

Необхідно буде докласти чималих зусиль, щоб досягнути заданих цілей. На роботі, ймовірно, виникнуть додаткові зобов’язання та відповідальність.

На тілі

Сни, що є попередженням сплячого про виникнення небезпечної ситуації за межами будинку, ймовірність потрапляння в аварію, тому деякий час краще побути вдома.

Квартира засипана тарганами

Може виникнути конфліктна ситуація з рідними чи колегами по роботі. Якщо її не вирішити, то проблема лише ускладниться, що може призвести до розлучення чи звільнення з роботи, закриття бізнесу тощо.

Таргани мутанти

Такий сон є попередженням про проживання в радіоактивному місці або біля заводу по переробленню високотоксичних хімічних речовин, біля електростанцій та інших місцях. Це може призвести до появи ракових захворювань у рідних або до народження дитини з вадами здоров’я.

Кількість тарганів

  • чим більше прусаків — тим приємніші очікуються зміни у сфері фінансів. Проте якщо комахи розбігаються по різних сторонах — варто бути обережним з витратами та добре обдумати рішення щодо фінансових вкладень;
  • приснився один великий — до розв’язання проблеми, пов’язаною з внутрішніми переживаннями. Великий рудий тарган з довгими вусами — до неочікуваного прибутку;
  • декілька великих — на роботі можуть виникнути деякі труднощі, проте вони скоро вирішаться в кращу для сновидця матеріальну сторону.

Колір тарганів

  • прусаки рудого кольору несуть за собою плітки та пусті розмови, обіцянки, тому краще не ділитися планами на майбутнє з неперевіреними особами. Такі сни ще й сняться до неочікуваних та приємних подарунків від близьких людей;
  • чорні — до отримання незапланованих грошей, до кар’єрного зросту та до знайомства з впливовими людьми. Варто й бути обережним, оскільки чорним тарганом може бути впливова людина, яка може й нашкодити через інтриги та плітки, які ні до чого хорошого не призведуть, якщо не вжити необхідних мір;
  • білі — попередження про можливу зраду коханої або довіреної людини, що у сновидця може викликати шок.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: